poza fb A1

                                                                                                                                                                                                                                      Incepand cu anul 2014 Tudorancea & Partners , a preluat divizia de consultanta privind detasarile internationale a grupului Nefertiti Human Capital Consulting. De-a lungul timpului, sub umbrela Nefertiti Human Capital Consulting, consultantii nostri  au oferit suport pentru peste 150 de firme ce detaseaza echipe in statele UE, pentru  obtinerea formularelor E101/  A1,  inca din 2006.

                                                                                                                                                                                                                               Putem afirma fara retineri ca am fost printre pionierii care au lucrat cot la cot cu CNPP pentru implementarea Regulamentului European 883/2004 in Romania.


Tudorancea & Partner este  consultantul perfect pentru detasarile internationale.


Dupa o experienta de peste 8 ani , castigata in realizarea si solutionarea  dosarelor  pentru eliberarea formularelor A1 , dupa asimilarea a nu mai putin de 34 de modificari ale legislatiei in domeniu la nivel european  si a codurilor muncii din toate statele membre UE, dupa identificarea solutiilor ideale  de detasare internationala pentru peste 150 de firme,  putem declara responsabil ca pentru Tudorancea & Partners nu mai exista nici un secret in acest domeniu si ca solutiile oferite de noi sunt cele mai bune si complete, vizand nu numai palierul legislativ ci si pe cel fiscal si social.

Pas cu pas, cu fiecare dosar prelucrat, am descoperit situatii exceptionale, ce nu puteau fi pliate 100% pe regulile intransigente stabilite initial de regulamentul European pentru muncitorii migranti si a trebuit sa identificam cele mai bune solutii legale pentru Clientii nostri, pentru a-i spijini in executarea contractelor asumate cu partenerii lor din UE. Fiecare nou client ne-a pus in fata unei provocari inedite, ne-a fortat sa analizam diverse piete ale muncii din UE, pentru a putea propune cea mai eficienta solutie pentru acesta.


***


Echipa

stock-footage-a-diverse-group-of-business-people-are-making-their-way-around-a-busy-modern-office-building-as-theEchipa diviziei Consultanta Formulare A1 a fost creata din cei mai buni specialisti in legislatia intracomunitara a muncii, capabili sa ofere cele mai bune solutii pentru problemele sau incertitudinile juridice ale clientilor nostri.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor firmelor ce , in virtutea executarii contractelor asumate, sunt puse in situatia de a detasa echipe proprii in alt stat UE, si doresc sa pastreze  pentru acestia sistemul de asigurari sociale din tara.


***


Principii

Ceea ce ne diferentiaza si ne evidentiaza, in acelasi timp, este customizarea cat mai exacta a serviciilor in functie de nevoile curente ale Clientului  , dublata de reasamblarea pachetelor de servicii in functie de cererea acestuia. Respectul fata de propria echipa si fata de Client ne determina sa ne asumam inca din debutul colaborarilor noastre o serie de responsabilitati:

  1. stock-footage-diverse-young-team-of-business-people-meet-and-shake-hands-in-a-busy-modern-office-building-otherComunicam existenta unor potentiale conflicte de interese si colaborarea noastra cu firme concurente, fara a le prejudicia pe acestea din urma
  2. Asiguram confidentialitatea totala a informatiilor primite sau aflate intamplator cu ocazia negocierilor / executarii contractului
  3. Ne pastram obiectivismul si profesionalismul indiferent de complexitatea si gradul de dificultate al proiectului;
  4. Cu riscul ca putem pierde un Client , recomandam numai solutii 100% legale (desi 100% customizate) si comunicam inca de la prima intalnire neindeplinirea conditiilor de eligibilitate – acolo unde acestea se regasesc.